Leukste activiteiten voor een dagje weg

 Leukste activiteiten voor een dagje weg

Na maanden hard werken is het soms wel lekker om even een dagje te ontspannen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een leuke activiteit. Denk bijvoorbeeld aan actie, ontspanning of leuke teamactiviteiten.

Actieduivel

Ben jij de persoon die van actie houdt? Dan zijn dit gave activiteiten voor een dagje weg. Denk dan aan een dagje karten met een groepje vrienden die elkaar tot het uiterste drijven om te winnen. Om onze teamspelers een leuke dag te bezorgen, denk je bij actie al snel aan paintballen. Je moet daarbij wel tegen een stootje en wat blauwe plekken kunnen. Voor de echte waaghalzen die het graag hogerop zoeken is er skydiven. Iets waar je met vele buikkriebels van kan genieten. 

Dagje ontspannen

Ben je na al die maanden hard werken toe aan een heerlijk dagje ontspanning? Dan heb ik hier een paar leuke ideeën speciaal voor jou. Laat jezelf verwennen en ga naar een masseur toe. Iemand die alle stress uit je masseert, zodat je daarna weer hard aan de bak kan. Ben je geen type die daar te lang stil voor kan liggen? Denk dan aan het bakken van lekkere cakejes die je later met een vriendin kunt opeten terwijl je lekker aan de klets bent met z’n tweeën.

Teamspirit 

Hou jij van een leuke dag weg met je werk- en/of sportteam? Iets wat dan altijd in de smaak valt is een escaperoom. Een escaperoom is iets wat je kan doen voor de leuk, maar ook iets waarbij je echt goed moet samenwerken. Hierdoor krijg je ook meer een teamverband. Wat ook leuk is voor een grote groep, is het combineren van een activiteit met wat eten. Denk bijvoorbeeld aan een middagje bowlen met wat lekkers te drinken, om vervolgens met z’n allen een heerlijk hapje te eten.

Redactie

Gerelateerd