De lekkerste alcoholvrije drankjes voor tijdens de zwangerschap

 De lekkerste alcoholvrije drankjes voor tijdens de zwangerschap

Hoera, je bent zwanger! Je voelt je de gelukkigste vrouw op aarde en bent direct actief begonnen met het inlezen, verzinnen van namen en shoppen van benodigdheden. Dit zijn uiteraard de leuke onderdelen van de zwangerschap. Zo krijgen de meeste vrouwen namelijk ook te maken met ochtendmisselijkheid en zijn er ineens een aantal dingen die je niet meer mag nuttigen, zoals onder meer een alcoholisch drankje. Gelukkig zijn er tegenwoordig een hoop lekkere alcoholvrije drankjes te verkrijgen. Een kindje baren (en vooral uitpersen…) is niet niks. Als blijk voor waardering van deze prestatie, zochten wij de lekkerste alcoholvrije drankjes voor jou op. 

Alcoholvrije biertjes en mojito’s

Was een alcoholvrij biertje een aantal jaar geleden nog een echte no-go, is het non-alcoholische drankje inmiddels uitgegroeid tot een ware hit. Een prima vervanger voor de zwangere vrouw die naar het goude drankje met een witte schuimkraag snakt. Zo steeg de omzet van Heineken enorm dankzij de komst van het 0,0% biertje. Ben je meer van de cocktails? Dan is de alcoholvrije mojito van Finley een echte aanrader. In principe van zichzelf al lekker genoeg, maar je maakt hem nóg net een tikkeltje lekkerder met wat verse munt en limoen.

Voor de vrouwen die van fris en fruitig houden
Nog net zo fris en fruitig en toch geschikt voor de zwangere vrouw. De homemade sangria. Je vindt online verschillende lekkere recepten voor de alcoholvrije variant van dit drankje. Zo kom je met wat druivensap, ijsklontjes en vers fruit al een heel eind. Een andere aanrader is Amé. Met zijn lichte sprankeling, is dit een prima natuurlijk alternatief voor wijn. Amé is in verschillende smaken te verkrijgen en met uitsluitend natuurlijke vruchtensappen op smaak gebracht. Ook leuk om te vermelden is dat Amé slechts een derde aan calorieën bevat in vergelijking met een gemiddeld glas wijn.

onlino

Gerelateerd

Leave a Reply