Wekelijks geld besparen met boodschappen doen, zo doe je dat!

 Wekelijks geld besparen met boodschappen doen, zo doe je dat!

De boodschappen. We kunnen niet zonder en geven er dan ook maandelijks flink wat geld aan uit. Te veel geld. Door deze handige tips kun jij wekelijks geld besparen met boodschappen doen. Lees dus snel verder.

Contant geld en een wekelijks budget

Bereken hoeveel je wekelijks uit wilt en kunt uitgeven en zorg er voor dat je dit bedrag contant in je portemonnee hebt zitten. Door enkel met cash geld te betalen zorg je er voor dat je niets extra’s uitgeeft en ben je bewuster met je boodschappen bezig. Dit vraagt natuurlijk wel om wat reken skills. Rond de prijs altijd af naar boven gedurende het doen van je boodschappen, zo weet je zeker dat je goed zit qua eindbedrag bij de kassa. Reken voor een product van €1,85 dus €2.

Aanbiedingen en B-merken

Bekijk de aanbiedingen en stel met behulp van interessante kortingen het weekmenu samen. Zo bespaar je niet alleen geld, maar eet je ook nog eens lekker gevarieerd. Kies daarnaast voor de goedkopere B-merken in plaats van de dure A-merken. Deze producten blijken veelal net zo goed te schijn en schelen enorm in de portemonnee. Uiteraard is het heus niet erg om enkele van je favoriete A-merken te kopen. Is een product dat je dikwijls gebruikt in de aanbieding? Sla er dan een extra voorraad van in. Dit bespaart op de langere termijn.

De vriezer is je grootste vriend

Te veel gekookt? Deponeer dit dan niet in de vuilnisbak, maar vries het in! Zo heb je nog een avondmaal om op te warmen wanneer je eens een keer niet zo veel zijn hebt om te koken. Veel goedkoper dan de dure kant en klaar maaltijden uit de supermarkt! Probeer tevens zo veel mogelijk alleen naar de supermarkt te gaan. Zeker met kinderen ben je namelijk geneigd vaak extra spullen te kopen die overbodig zijn.

onlino

Gerelateerd

Leave a Reply