Deze verslavende Spaanse series moet je absoluut kijken

 Deze verslavende Spaanse series moet je absoluut kijken

Dat Spanje goed is in het maken van series, hebben ze inmiddels wel bewezen. Ze zijn verslavend, spannend en laten een knap staaltje acteerwerk zien van acteurs en actrices die we voorheen nog niet kende. De absolute topper van Spanje is La Casa De Papel. Een aanrader dus. Inmiddels kunnen we op Netflix genieten van het vierde seizoen van de serie. Ook schijnt er naar alle waarschijnlijkheid een 5e een 6e seizoen te komen.  Het verhaal gaat over een groep criminelen die de grootste overval in de Spaanse geschiedenis willen plegen. De rest moet je echt met eigen ogen gaan bekijken!

Inhoudsopgave

Vis a Vis

Een andere kijk-hit uit Spanje is Vis a Vis. De serie speelt zich af in de gevangenis waar de onschuldige en naïeve Macarena in terecht komt vanwege de verliefdheid op haar baas en het onbewust meewerken aan fraude. Van net meisje veranderd ze langzamerhand in een echte bitch en leidster van de gevangenis. Ook zien we in de serie enkele bekende gezichten voorkomen van actrices die ook in La Casa De Papel te zien zijn. Oorspronkelijk bestaat de serie uit vier seizoenen. Maar na de ongekende populariteit en de vraag naar meer van vele kijkers besloten de makers toch nog een vijfde seizoen te maken welke zeer binnenkort te zien zal zijn.

Toy Boy

Vrij nieuw, maar inmiddels toch wereldwijd al aardig succesvol is de Spaanse serie Toy Boy. Dit verhaal gaat over (de zeer knappe) stripper Hugo die na een vrij heftig feestje wakker wordt op een boot met een verbrand lijk. Hij kan zich niets herinneren, maar wordt toch veroordeeld tot 15 jaar gevangenis. Dan is daar de jonge en slimme advocate Triana die hem na 7 jaar uit de gevangenis weet te krijgen. Samen proberen zij de echte moordenaar te vinden en de waarheid van die ene bewuste avond te achterhalen.

onlino

Gerelateerd

Leave a Reply