Hoe log je in op Zoom?

 Hoe log je in op Zoom?

Heb jij binnenkort een online meeting via Zoom en heb je nog geen account? Dan wordt het tijd om er een aan te maken. Maar hoe doe je dit nou eigenlijk en hoe log je in? Hieronder bespreken wij het allemaal.

Wanneer een Zoom account

Zodra je uitgenodigd wordt voor een Zoom-meeting, heb je niet perse een account nodig. Je kunt namelijk uitgenodigd worden via een link,oftewel een Meeting ID . Maar zodra jij degene bent die de meeting organiseert heb je wel een account nodig. 

Account aanmaken

Zodra je hebt besloten een account aan te maken bij Zoom, is het van belang dat je naar www.zoom.us gaat. Vervolgens klik je op ‘Sign Up, It’s Free’. Vervolgens zal je je geboortedatum in moeten vullen. Zodra je dit gedaan hebt moet je je e-mailadres in moeten vullen, vervolgens klik je op Sign Up. Als het goed is heb je een mail gekregen met een een knop waarmee je je account kunt bevestigen. Dan is het tijd om je gegevens in te vullen. Het is van belang dat je je voor- en achternaam invult en je een wachtwoord aanmaakt. Zodra dit gebeurd is klik je op ‘Continue’.

Ingelogd

Zodra je je account hebt aangemaakt kun je natuurlijk ook erg gemakkelijk inloggen bij Zoom. Je klikt op ‘SIGN IN’ en vult vervolgens je gegevens in. Zodra je bent ingelogd bij Zoom krijg je de mogelijkheid om andere personen ook een account aan te laten maken. Zo weet je zeker dat je altijd gemakkelijk deze personen kunt bellen, zonder altijd maar een uitnodiging te moeten versturen. 

Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Je kunt erg gemakkelijk je wachtwoord veranderen. Je gaat naar het inlogscherm op de Zoom site. Vervolgens klik je op ‘Forgot password?’. Vervolgens vul je je e-mailadres in en krijg je een mail met een reset link. 

Is Zoom gratis?

Zoom is gratis te gebruiken tot veertig minuten per vergadering. Zodra je een vergadering wilt houden over de veertig minuten kun je kiezen om een Zoom Pro pakket te kiezen.

Redactie

Gerelateerd