AH Sam inloggen hoe doe je dat?

 AH Sam inloggen hoe doe je dat?

Wanneer je werkzaam bent bij de Albert Heijn is het handig om AH Sam regelmatig te gebruiken. Want met AH Sam kun je namelijk enorm veel dingen. Je kunt gemakkelijk je loonstrookje zien, je werkrooster kun je zien, informatie omtrent salaris, opleidingen binnen de Albert Heijn en overige informatie die jij nodig hebt wanneer je een medewerker bent van de Albert Heijn.

Naar de website van AH Sam

Voordat je kunt inloggen bij AH Sam is het verstandig om eerst richting de website van AH Sam te gaan. Wanneer je op de website van AH Sam bent kun je pas echt beginnen met inloggen. Als je net begint met werken heb je waarschijnlijk een code gekregen van je leidinggevende waarmee jij in kunt loggen bij AH Sam. Het is handig om die bij de hand te hebben voordat je begint met inloggen want die heb je nodig.

Gegevens invullen

Als je eenmaal op de website bent gekomen van AH Sam is het tijd om in te loggen. Je hebt als het goed is van de Albert Heijn een inlogcode gekregen die je moet gebruiken. Bij User ID vul je je PNL code in die je hebt gekregen. Nadat je die hebt ingevuld kun je je wachtwoord invullen. Heb je dat gedaan? Dan ben je als het goed is ingelogd op de website van AH Sam.

Op de website

Als je eenmaal op de website bent ingelogd van AH Sam dan ben je klaar om je loonstrookje te bekijken. Niet alleen je loonstrookje kun je zien ook je werkrooster is te vinden, je opleidingen binnen Albert Heijn en nog veel meer informatie die voor jou nodig is om te werken binnen de Albert Heijn.

Wat kan ik allemaal vinden op AH Sam?

Wat al eerder is benoemd kun je van alles vinden op je AH Sam. Je vindt je loonstrook, je werkrooster en andere informatie wat belangrijk is om te weten zodat jij je werkzaamheden goed kunt uitvoeren.

Wat houdt AH Sam eigenlijk in?

AH Sam is het intranet van de Albert Heijn, als medewerker van de Albert Heijn kun je alles online vinden over jouw fantastische baan.

Redactie

Gerelateerd