Inloggen bij Triodos

 Inloggen bij Triodos

Triodos is een bank die al bestaat sinds 1980. De bank staat bekend om zijn visie over de wereld. Ze financieren om de wereld beter te maken. Je kunt op veel verschillende manieren inloggen bij Triodos. Als eerst moet je naar de website van Triodos gaan. Dan zie je rechts bovenin de optie ‘inloggen’. Klik hierop, dan krijg je de keuze om op drie verschillende manieren in te loggen. Zo kun je inloggen met de app, inloggen met Identifier of inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Hieronder lees je meer over deze drie opties. 

Inloggen met de app

Tegenwoordig heeft elke bank wel een online app. Zo kun je ook via de app inloggen bij Triodos. Dit doe je door de app te openen en dan klik je rechtsonder in. Vervolgens klik je op QR scannen en dan kun je de QR code op de site scannen. Via de app kun je dan je aanmelding bevestigen. 

Inloggen Identifier

Je kunt ook via een Identifier inloggen. Stap 1 is om naar de site van Triodos te gaan. Klik dan op ‘inloggen’ Vervolgens klik je op ‘inloggen met Identifier’ Pak je Identifier erbij en activeer deze. Vul vervolgens je gebruiksnummer in. Deze staat onderop je Identifier.  

Inloggen met een account

Naast dat je via de app kunt inloggen of via een Identifier kun je ook een gewoon account aanmaken met je e mail. Dit doe je heel gemakkelijk via de site van Triodos. Klik op de optie ‘inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord’. Vul hier een gebruikersnaam in en bedenk een veilig wachtwoord. 

Veelgestelde vragen

Wat is Triodos?

Triodos is een bank die investeert in positiviteit. Ze financieren positieve doelen om de wereld beter te maken. De bank bestaat al sinds 1980.

Waarom zou ik kiezen voor Triodos?

Triodos is de meest duurzame bank. Ze staan op voor de wereld en helpen de zorg, het milieu, landbouw, kunst en cultuur en nog veel meer!

Redactie

Gerelateerd