Hoe log je in bij je HvA mailbox?

 Hoe log je in bij je HvA mailbox?

Ben jij een student bij de Hogeschool van Amsterdam? Dan heb je als het goed is een e-mailadres gekregen met de bijbehorende gegevens. Via dit e-mailadres krijg je als student zijnde belangrijke informatie door. Daarnaast kun je natuurlijk mailen naar docenten en opdrachten inleveren via deze mail.

Inloggen op de mail

Zodra jij je inloggegevens hebt ontvangen, kun je gaan inloggen bij jou HvA mailbox. Dit kan erg gemakkelijk. Het is van belang om als eerst naar email.hva.nl te gaan. Vervolgens vul je je e-mail en je wachtwoord in. Zodra je bent ingelogd bij jouw mailbox kun je jouw mail bekijken. Naast dat je natuurlijk een mailbox hebt, heb je ook een kalender en nog veel meer verschillende functies. 

Voordelen HvA mail

Veel scholen beschikken over hun eigen e mailadressen. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Voor docent en student is het namelijk erg handig om privé en school gescheiden te houden. Als student zijnde kan het erg handig zijn om al jouw school gegevens op één plek te hebben. Daarnaast kan het erg chaotisch worden om alles door elkaar te hebben. Natuurlijk is het ook erg handig dat de mailbox ook beschikt over verschillende andere platformen, zoals de kalender. 

HvA mail op de telefoon

Natuurlijk kan je je HvA mail ook op de telefoon installeren. Het is belangrijk dat je de Microsoft Outlook app download. Vervolgens open je de Outlook-app, kies de e-mailprovider Exchange. Log daarna in met je HvA-mailadres en wachtwoord. 

Veelgestelde vragen

Hoelang blijft mijn HvA mail Actief?

De gehele periode dat jij studeert aan de Hogeschool van Amsterdam blijft je mail actief. Zodra je bent afgestudeerd heb je nog drie maanden toegang in jouw mail. Zo kun je eventuele belangrijke documenten overzetten en uitzoeken.

Hoe groot is de HvA mailbox?

Jouw HvA mailbox beschikt over standaard 100 GB. Eerder kon je dit nog uitbereiden, maar dit kan tegenwoordig niet meer.

Redactie

Gerelateerd