Hoe log je in bij Amazon?

 Hoe log je in bij Amazon?

Wil jij binnenkort wat dingetjes bestellen bij Amazon? Dan heb je natuurlijk wel een account nodig. Maar hoe maak je nou zo’n account en hoe log je in? Hieronder bespreken wij het allemaal.

Wat is Amazon?

Je hebt vast wel eens gehoord van Amazon. Amazon is namelijk een Amerikaans -commerce bedrijf. Op Amazon.nl kun je erg veel verschillende producten aanschaffen en zelf ook verkopen. Amazon is erg groot en bekend, vooral in Amerika is Amazon een van de bekendste online webshops. Daarnaast is Amazon een van de grootste en bekendste webshops van de hele wereld.

Account aanmaken

Allereerst moet je natuurlijk een account aanmaken, zonder account kun je natuurlijk niks doen. Het is van belang dat je naar de website van Amazon gaat. Vervolgens klik je op de knop ‘inloggen’. Vervolgens kom je op het inlogscherm terecht en klik je op ‘Je Amazon-account aanmaken. Zodra je hier terecht bent gekomen vul je je naam, e-mail en wachtwoord in. Vervolgens klik je op ‘je Amazon-account aanmaken en is je account gemaakt.  Dit account kun je zowel op de site als op de Amazon app gebruiken.

Inloggen bij Amazon

Als je al een Amazon account hebt is het natuurlijk wel van belang om in te loggen. Zodra je op de site bent klik je op ‘inloggen’ en vul je je gegevens in. Zodra je dit hebt gedaan kun je gemakkelijk bestellingen plaatsen. 

Veelgestelde vragen:

Wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?

Als je je wachtwoord vergeten bent, is het nog geen reden tot paniek. Je klikt op inloggen en vervolgens op ‘wachtwoord vergeten’ Vervolgens vul je je e-mailadres of telefoonnummer in en klik je op doorgaan. Je krijgt een beveiligingscode en deze vul je in. Je kunt vervolgens gemakkelijk je wachtwoord wijzigen. 

Afmelden bij Amazon, hoe doe je dit?

Zodra je wilt uitloggen bij Amazon kan dit erg gemakkelijk. Je gaat naar je Amazon-account en klikt vervolgens op uitloggen. Dit staat in de lijst van account en lijsten. 

Redactie

Gerelateerd