Hoe kom je uit die zondagse sleur?

 Hoe kom je uit die zondagse sleur?

Zondag is voor het overgrote deel van de bevolking een vrije dag waar veelal niks voor op de planning staat. Er worden wat wasjes gedraaid, wat tv gekeken en ’s avonds wordt dikwijls de frituurpan aan geslingerd of wordt er een vette hap afgehaald bij de plaatselijke snackbar. Met onderstaande activiteiten doorbreek je die zondagse sleur!

Verwen jezelf (en partner)

Zondag is een uitermate geschikte dag om jezelf en/of partner eens lekker te verwennen. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de wellness en kom lekker tot rust in de sauna of ontspan met een massage. Lichaam en geest worden weer volledig opgeladen voor de aankomende drukke werkweek. Een andere mogelijkheid is om jezelf eens te trakteren op een uitgebreide brunch of een speciaal diner te koken waar je doordeweeks niet aan toe komt.

Bingewatchen en nieuwe plekken ontdekken

Zin in een lazy Sunday? Dan is een dagje bingewatchen de ideale oplossing. Lekker de gehele dag die ene spannende serie kijken, een film marathon kan natuurlijk ook. Een andere leuke optie is nieuwe plekken ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld eens een stad waar je nog nooit geweest bent, dat ene nieuwe museum of een andere plek waar je nog nooit bent geweest. Nieuwe dingen ontdekken is altijd leuk en zondagen bieden daar een uitstekende mogelijkheid toe.

Nodig mensen uit

Met meerdere mensen maak je meer plezier dan in je eentje of met zijn tweeën. Nodig daarom een gezellig groepje mensen uit om de zondag mee door te brengen. Organiseer een leuke spelletjesmiddag of -avond, laat iedereen wat lekkers maken en ga met zijn allen picknicken in het park of organiseer met zijn allen een leuke hightea, highwine of highbeer. Helemaal hot op het moment! Gezelligheid en lekkers zijn met deze activiteit sowieso gegarandeerd!

onlino

Gerelateerd

Leave a Reply