Deze goedkope cursussen helpen je verder met een digibeet worden

 Deze goedkope cursussen helpen je verder met een digibeet worden

Wil je graag beter leren omgaan met de digitale wereld, maar vind je de prijzen voor cursussen te hoog? Geen probleem! Er zijn genoeg goedkope cursussen beschikbaar die je kunnen helpen bij het worden van een digibeet. In dit artikel vertellen we over enkele van deze cursussen, en geven we wat tips over hoe je ze het beste kunt volgen.

Basiscursus Digitale Vaardigheden

De eerste cursus die we willen aanbevelen is de Basiscursus Digitale Vaardigheden van het Open Education Consortium. In deze cursus leer je alles over hoe je met digitale tools kunt werken, en hoe je ze het beste kunt gebruiken. De cursus is gratis te volgen, en je krijgt een certificate of completion als je deze succesvol hebt afgerond.

Digitale Vaardigheden voor Beginners-cursus van Google

Een andere goede optie is de Digitale Vaardigheden voor Beginners-cursus van Google. In deze cursus leer je alles over de basisvaardigheden die je nodig hebt om met Google-producten te werken. Ook deze cursus is gratis te volgen, en je krijgt een certificaat als je deze succesvol hebt afgerond.

Basiscursus NIVO-I van het Nederlands Instituut voor ICT in Onderwijs

Als je liever een fysieke cursus volgt, dan is er ook een goede optie beschikbaar. De Basiscursus Digitale Vaardigheden van het Nederlands Instituut voor ICT in Onderwijs (NIVO-I) is een cursus die je helpt bij het vergroten van je digitale vaardigheden. In deze cursus leer je alles over hoe je  kunt werken met digitale tools en hoe je ze het beste kunt gebruiken. De cursus is gratis te volgen, en je ontvangt een document als je deze succesvol hebt afgerond.

Microsoft cursussen

Microsoft biedt verschillende soorten cursussen aan die goedkoop zijn en die helpen bij het vergroten van je digitale vaardigheden. In deze cursussen leer je alles over hoe je met Microsoft-producten kunt werken, en hoe je ze het beste kunt toepassen. Je kunt je microsoft stap budget gebruiken om deze cursus goedkoper te maken.

Er zijn dus genoeg goedkope cursussen beschikbaar die je kunnen helpen bij het worden van een digibeet. We hopen dat deze artikel je geholpen heeft bij het vinden van de cursus die het beste bij jou past.

onlino

Gerelateerd