De succesvolle wed-strategie voor sportwedden

 De succesvolle wed-strategie voor sportwedden

Als je een beetje serieus met sportwedden bezig bent dan heb je wellicht al een steevaste strategie die je kiest bij het plaatsen van weddenschappen. Voor de beginners onder ons kun je waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. Om deze reden deed de Engelse bookmaker PinnacleSports onderzoek naar verschillende methodes die je kunt toepassen bij het sluiten van een sportweddenschap. De uitslag van het onderzoek leverde de meest succesvolle wed-strategie voor sportwedden op. 

De eerste tip die we kunnen geven voor het afsluiten van sportweddenschappen is om een betrouwbare bookmaker te gebruiken. Tegenwoordig is het heel makkelijk om zowel offline als online een wedkantoor te bezoeken. Daarbij bieden verschillende partijen live wedden aan waardoor je gemakkelijk live kunt inzetten tijdens sportwedstrijden. Dit maakt sportweddenschappen een stuk uitdagender en interactiever.

Methode 1: Alles inzetten

Voor de hand liggend is dat alles inzetten tot je verliest niet de beste methode is. Toch is het fijn als dat het nog een keer bevestigd wordt. Uit het onderzoek bleek dat alles inzetten en door te gaan tot je verliest inderdaad geen goed idee is. Als je winst wil maken moet je deze strategie dus beslist niet volgen want het zal zeker je ondergang worden.

Methode 2: Verdubbelingsstrategie

De verdubbelingsstrategie houdt in dat je blijft verdubbelen tot je winst maakt. In het begin zal deze techniek goed uitpakken maar uit het onderzoek blijkt dat de stijgende lijn zal gaan afnemen. De strategie is er namelijk op gebaseerd dat de bookmaker geen limiet heeft en je zelf een flinke bankroll ter beschikking hebt. In conclusie, de verdubbelingstechniek werkt goed voor een tijdje maar is op lange termijn niet aan te raden.

Methode 3: Vaste weddenschap

Deze methode is haast geen strategie te noemen want wat je in dit geval doet is steeds hetzelfde inzetten bij elke weddenschap. Hoewel dit geen slechte methode is zul je er wel veel geduld voor nodig moeten hebben. Het is zeker niet de snelste manier om een flinke winst te scoren. Wellicht is dit voor de beginnende gokker een aardige methode om te gebruiken. Zo kun je kennis maken met het spel en je verlies beperken.

Methode 4: Proportioneel wedden

Het proportioneel wedden heeft iets weg van de vaste weddenschap maar in plaats van een vast bedrag zet je elke keer een vast percentage in van je gehele bankroll. Stel je zet de eerste keer 10% in van je bankroll, dan zet je de volgende keer weer 10% in. Het mooie van deze tactiek is dat het in de praktijk goed werkt en je winsten sneller zullen stijgen. Volgens het onderzoek bleek dit zelfs de meest succesvolle strategie te zijn voor het sportwedden.

Methode 5: Fibonacci strategie

De laatste strategie is eigenlijk heel anders dan de rest. Bij deze tactiek wed je namelijk alleen op wedstrijden met een gelijkspel, kies je een notering van boven de 2,168 en verhoog je je inzet volgens een vaste formule. Zoals je ziet is deze strategie dus wel wat ingewikkelder dan de rest, toch was de uitkomst vergelijkbaar met die van de vaste weddenschap. Kortom, het werkt goed op de korte termijn maar is de moeite niet waard voor de lange termijn.

Conclusie

Zoals wel duidelijk is, is er één winnaar als het gaat om de meest succesvolle wed-strategie voor sportwedden, namelijk het proportioneel wedden. Bij deze strategie zet je steeds een vast percentage in zoals 10% of 20%. Je opbrengsten zullen op deze manier proportioneel groeien wat op de lange termijn de beste winst oplevert ten opzichte van andere wed-strategieën. Overigens werken de verdubbelingsstrategie en de Fibonacci strategie voor de korte termijn tevens prima.

Lilian

Gerelateerd