De ideale bedrijfswagen voor Mercedes-Benz-liefhebbers

 De ideale bedrijfswagen voor Mercedes-Benz-liefhebbers

Wanneer je groots fan bent van het Duitse automerk Mercedes-Benz, ben je wellicht ook op zakelijk gebied op zoek naar een bedrijfswagen van dit merk. Mercedes-Benz biedt jou een groot aanbod wat betreft bedrijfswagens, die je kunt aanschaffen of wellicht kunt leasen met financial lease. Wij zetten de meest ideale bedrijfswagens van dit populaire automerk voor je op een rij.

1 Mercedes-Benz Vito 

De nieuwste Mercedes-Benz Vito maakt jouw ritten onderweg veiliger dan ooit tevoren. De bus heeft namelijk een rijassistentiesysteem, een flexibele transmissie en is voorzien van een connectiviteitsservice. Zo kun jij zorgeloos op weg. Bovendien heeft de laadruimte een lengte van maar liefst drie europallets en kan het een lading dragen van 1374 kilo. Wil jij dat de Vito jouw nieuwe collega wordt? Je kunt eenvoudig voor de Mercedes-Benz Vito een financial lease-contract afsluiten.

Ook kun je kiezen voor de eVito: een elektrische bedrijfswagen die wel 150 kilometer kan rijden met een volle accu. Je hebt de accu weer opgeladen binnen zes uur. Daarnaast heeft de eVito een groot voordeel: de hoogte van de eVito is lager dan twee meter. Dat betekent dat de eVito in de meeste parkeergarages past en in de meeste wasstraten.

2 Mercedes-Benz Sprinter

Wil je liever een grotere bedrijfswagen aanschaffen of leasen? Dan kun je wellicht kiezen voor de Mercedes Sprinter financial lease. De Mercedes-Benz Sprinter is een veelzijdige bedrijfsbus. Dankzij de vele verschillende uitvoeringen en zijn fraaie uiterlijk is de Sprinter erg populair onder de ondernemers. Bovendien heeft de Sprinter een luxe interieur met infotainmentsysteem, adaptieve cruise control en een camera die 360 graden kan draaien. Ook zijn er aan veiligheidssystemen gedacht als een spoortassistent en een dodehoekssensor.

3 Mercedes-Benz Citan

Wanneer je op zoek bent naar een bedrijfswagen die zelfs geschikt is voor de kleinste straten van Nederland, kun je de Mercedes-Benz Citan overwegen. Ook al is de Citan klein van formaat, met zijn royale laadruimte is deze wagen geschikt voor de stad. Daarnaast heeft de Citan comfortabele zitplaatsen, evenals de bediening en een goed afgesteld onderstel. Dit zorgt ervoor dat de Citan relaxt rijdt. Last but not least heeft deze bus lage laaddrempels en grote deuren: ideaal voor het laden en lossen.

4 Mercedes-Benz Viano

Zeeën van ruimte heb je in de bedrijfswagen in de Mercedes-Benz Viano. De bus is gebaseerd op de Mercedes-Benz Vito, maar toch verschillen deze twee wagens op vele gebieden. Wanneer je voor je werk personen moet vervoeren, is de Viano ideaal met zijn zes stoelen die je apart van elkaar kunt verwijderen. Deze bus heeft achterwielaandrijving, pk’s die variëren van 109 tot wel 231 en de bus heeft een laadvermogen dat uiteenloopt van 635 tot 930 kilo.

onlino

Gerelateerd