5 soorten LED-lampen voor verschillende toepassingen

 5 soorten LED-lampen voor verschillende toepassingen

LED-lampen zijn er in verschillende soorten, maten en lichtkleuren. Dit zijn vijf soorten LED-lampen voor verschillende toepassingen:

1. LED-gloeilampen

Een LED-gloeilamp is de beste optie als je een energiezuinig alternatief voor een traditionele gloeilamp. LED-gloeilampen lenen zich voor verschillende soorten armaturen, zoals staande lampen, hanglampen, badkamerverlichting en lantaarns. Doordat veel LED-gloeilampen dimbaar zijn, helpen ze nog eens extra om je elektriciteitsverbruik te verminderen.

2. LED-spots

LED-spots zijn ideaal als je op zoek bent naar lampen die helder licht kunnen geven en een langere levensduur hebben. Ook deze lampen hebben een dimbare versie, waardoor je minder elektriciteit verbruikt. Bovendien stelt dit je in staar om met deze spotjes een sfeervolle ambiance te creëren. Bijvoorbeeld in een badkamer, waar je zacht wil hebben als je in bad gaat. Het heldere licht is juist fijn als je je jezelf verzorgt voor de spiegel en alles goed wil zien.

3. LED-kaarslampen

Een ander type LED-lamp is de LED-kaarslamp. Deze lamp geeft hetzelfde warme licht als een kaars. Dit maakt deze lamp heel geschikt voor gebruikt in de tuin, voor een sfeervolle entree van je huis of voor in een grote kroonluchter. De lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen.

4. LED TL-lampen

LED-buizen zijn slanker en korter dan gewone buislampen. Het is gemakkelijk te installeren en produceren niet te veel warmte. Het is handig voor gebruik in kantoren, grote vergaderzalen en zelfs thuis. Het is milieuvriendelijk en heeft een veel langere levensduur dan gewone TL-buislampen. Bovendien straalt het geen UV stralen uit.

5. LED-panelen

LED-paneel verlichting zijn hoogwaardige lampen. Zij worden gemaakt van een aluminiumlegering en hebben eenvoudig en strak ontwerp. Je hebt de keuze uit veel verschillende wattages van 12W tot 85W. De lampen hebben een lange levensduur en zijn gemakkelijk te installeren door een inbouwring met klemveren.

onlino

Gerelateerd