Op deze manier log je gemakkelijk in op Videoland

 Op deze manier log je gemakkelijk in op Videoland

Heb je alle films en series op Netflix al uitgekeken en ben je opzoek naar een nieuwe serie? Dan is Videoland de perfecte optie! Er staan ontzettend veel verschillende films en series op Videoland. Van bekende Amerikaanse series als ‘Grey’s Anatomy’ of bekende Nederlandse series zoals ‘Undercover’. Naast dat er films en series opstaan, zijn er ook tv programma’s die je kunt terug kijken en dan heb je ook nog programma’s of series die speciaal van Videoland zijn en die dus nergens anders te bekijken zijn. Genoeg redenen om Videoland te nemen maar hoe log je in? Hieronder lees je precies hoe je moet inloggen op Videoland. 

Abonnementen 

Als eerst is het natuurlijk belangrijk om naar de site van Videoland te gaan. Hier krijg je de keuze uit verschillende abonnementen. Zo kun je gaan voor de gratis optie. Hierbij krijg je een gratis account voor 14 dagen. Na deze 14 dagen heb je meerdere opties qua abonnementen. Zo heb je het basispakket van 4,99, het plus pakket van 7.99 en het premium pakket van 9,99 euro per maand. Kies een pakket en klik hem aan. Vervolgens moet je een mailadres kiezen die je wilt gebruiken voor je account. 

Hoe maak je het account?

Kies een pakket en klik hem aan. Vervolgens moet je een mailadres kiezen die je wilt gebruiken voor je account. Stap 2 is om een wachtwoord aan te maken. Vervolgens vul je je gegevens in. Heb je alles ingevuld dan krijg je een bevestigingsmail. Hierin moet je je account bevestigen en dan is je account geactiveerd. Let op, als je geen mail binnen krijgt dan kan het zijn dat deze bij de spam staat. Heb je al een account? Dan kun je gewoon je email en je wachtwoord invullen en dan kan je vervolgens genieten van de leukste films en series.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Videoland?

Er zijn verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Zo heb je het basispakket van 4,99 euro per maand, het pluspakket van 7,99 euro per maand en het premium pakket van 9,99 euro per maand. 

Waarom moet ik Videoland nemen als ik Netflix heb?

Op Netflix staan natuurlijk ontzettend veel leuke films en series maar ook op Videoland staan ontzettend veel films en series. Bekende series als Grey’s Anatomy en The Good Doctor staan bijvoorbeeld wel op Videoland en niet op Netflix. Verder kun je tv programma’s terug of vooruit kijken en dat zonder reclames. 

Redactie

Gerelateerd